Προώθηση ιστοσελίδων

Η δημιουργία μίας ιστοσελίδας δεν αρκεί για κάποιον που θέλει να είναι επιτυχημένος. Χρειάζεται την ανάλογη επισκεψιμότητα από όσους πραγματοποιούν αναζητήσεις σχετικά με αυτά που προσφέρει η ιστοσελίδα.

Ας επιστρέψουμε στην παρομοίωση με τον πεζόδρομο. Ακόμα και αν έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε το μαγαζί σας, εάν δεν έχετε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προώθησης, τότε σίγουρα θα βρίσκεται χωμένο σε κάποιο στενό του πεζόδρομου. Εάν συμβαίνει αυτό τότε δύσκολα θα μπορούν να σας βρουν. Ακόμα και εάν σας βρουν, επειδή ήδη θα έχουν περάσει από αρκετές βιτρίνες, είναι πολύ πιθανό να μην μπουν στο κατάστημά σας. Έτσι και στην ιστοσελίδα εάν δεν γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προώθησης, δεν θα είστε ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, άρα θα λιγοστεύουν οι πιθανότητες ώστε να επιλέξει να επισκεφθεί την ιστοσελίδα κάποιος.

Μία ιστοσελίδα αφού κατασκευαστεί με τον πιο σωστό τρόπο, στη συνέχεια θα πρέπει να γίνει γνωστή στο ενδιαφερόμενο κοινό (target group) ακολουθώντας τις κατάλληλες ενέργειες προώθησης για αυτήν.

Ανάλογα με τις ανάγκες και το κοινό στο οποίο απευθύνεται κάθε ιστοσελίδα, επιλέγουμε όλες ή τις πιο αντιπροσωπευτικές προωθητικές κινήσεις ανάμεσα σε SEOGoogle AdwordsSocial Media AdsEmai Marketing.

SEO


Είναι επιτακτική ανάγκη, και όχι απλά προτεινόμενη ενέργεια, η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας. Οι κατάλληλες ενέργειες SEO θα έχουν την ιστοσελίδα μόνιμα στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης, ώστε να σας βρίσκουν όσοι ψάχνουν για προϊόντα ή υπηρεσίες της επιχείρησης σας εύκολα και γρήγορα. Ρωτήστε μας για το τι μπορούμε να προσφέρουμε στη δική σας ιστοσελίδα.

Email Marketing


Μέσω του Email Marketing θα μπορείτε να διατηρείτε επαφή με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες σας ή να στοχεύετε σε νέους πελάτες, ενημερώνοντάς τους για προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχετε. Στη Hub IT δημιουργούμε λίστες πελατών και το αντίστοιχο υλικό προώθησης ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνεστε.

Google Adwords


Αποτελεί τον πιο αποδοτικό τρόπο διαφήμισης στο διαδίκτυο με άμεση ανταπόκριση αποτελέσματος. Διαφήμιση Google Adwords πραγματοποιούν όλα τα sites τα οποία βρίσκονται στην κορυφή ή στο κάτω μέρος της αναζήτησης στο Google και φέρουν το διακριτικό σηματάκι Ads. Τα ποσά είναι μεταβαλλόμενα ανάλογα με τις εισόδους που πραγματοποιούνται στην ιστοσελίδα στοχεύοντας στην καλύτερη αξιοποίηση της επένδυσης σας. Στη Hub IT, έχοντας παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια πάνω στο αντικείμενο, αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε κάθε καμπάνια Google Adwords παρέχοντας σε συχνά χρονικά διαστήματα αναφορά για την εξέλιξη και την αποτελεσματικότητα της.

Social Media Ads


Όπως και στην περίπτωση του Google Adwords, έτσι και εδώ μας ενδιαφέρει να γίνεται στοχευμένη διαφήμιση που η πληρωμή της θα καθορίζεται ανάλογα με την επισκεψιμότητα που θα πραγματοποιείται. Για αυτό το λόγο, χρειάζεται μία σωστή οργάνωση των Social Media ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της σωστής προώθησης. Τα social media που μέχρι σήμερα παρέχουν τη συγκεκριμένη μέθοδο προώθησης είναι το Facebook, το Twitter και το Instagram. Εμείς επιλέγουμε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.
(0 ψήφοι)