Προσφορά διαδικτυακής παρουσίας

Όλοι γνωρίζουν πως για να λειτουργήσει σωστά μια επιχείρηση χρειάζεται διαδικτυακή παρουσία. Γιατί να διχάζεσαι όμως μεταξύ site ή social media όταν οι ανάγκες σου απαιτούν και τα δύο και εμείς σου τα προσφέρουμε στην ανταγωνιστικότερη τιμή που θα βρεις;

Άλλωστε αν το site προσδίδει το κύρος και την αξιοπιστία της υπόστασης που το brand σου χρειάζεται, τα social media αυξάνουν την αμεσότητα του προφίλ του brand σου ως προς τον καταναλωτή και επιτρέπει με τον ταχύτερο τρόπο την κοινοποίηση του αντικειμένου που επέλεξες να προβάλεις.

Αφού λοιπόν η διαδικτυακή προβολή μιας επιχείρησης είναι μονόδρομος εμείς θα φροντίσουμε να μην καταλήγει σε αδιέξοδο. Διασφαλίζουμε για εσένα το domain που χρειάζεται η ιστοσελίδα σου, όπως επίσης και τη φιλοξενία(hosting) αυτής της ιστοσελίδας στους δικούς μας αξιόπιστους servers για το ίδιο χρονικό διάστημα. 

Στην Hub IT γνωρίζουμε τη σημασία της αισθητικής σε όλες τις διαδικτυακές συναναστροφές εμπορικoύ ή μη χαρακτήρα, για αυτό επιστρατεύουμε τις γνώσεις μας στο web development και στο web design για να επιλέξουμε το πιο κατάλληλο template για εσένα, που φυσικά ανταποκρίνεται ομοιόμορφα σε κάθε συσκευή, mobile ή μη.

fb  Google  Instagram  twitter  YouTube

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη διαμόρφωση ενός ιστότοπου με προσέγγιση που ταιριάζει στα δικά σου μέτρα και φιλοδοξίες. Για το σκοπό αυτό μορφοποιούμε τα κείμενα που αντιπροσωπεύουν τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σου όπως τη φιλοσοφία της, το βιογραφικό της και ό,τι άλλο απαιτείται ο καταναλωτής να γνωρίζει σχετικά με αυτήν, διοχετεύοντάς τα σε ένα menu εύχρηστο που κάνει την περιήγηση παιχνιδάκι όσο μεγάλος και αν είναι ο όγκος πληροφορίας που αυτός ο ιστότοπος φέρει.

Δίνουμε επίσης τεράστια σημασία στην υπηρεσία seo που προσφέρουμε στον ιστότοπό σου προκειμένου αυτός να εκτιναχθεί στις πρώτες σχετικές αναζητήσεις της Google, της Bing, της Ask και όλων των μηχανών αναζήτησης. Κι αφού γνωρίζεις καλά τη σημασία μιας σωστά αντιπροσωπευτικής παρουσίας της δουλειάς στα social media δεν ξεχνάμε τις υποσχέσεις μας... 

Παρέχουμε facebook fan page και google plus ή instaram αλλά και δυνατότητα διαφημιστικής προβολής στο facebook της επιχείρησής σου για μια εβδομάδα ώστε να πετύχεις τη δημιουργία του άμεσου προφίλ που επιθυμείς για τη δουλειά σου με πολλούς πολλούς αποδέκτες!

Κι όταν όλα αυτά στα παρέχουμε στην τιμή των 400 ευρώ, ποιος ο λόγος να διχάζεσαι;

Επικοινωνήστε μαζί μας                   Δείτε όλες μας τις προσφορές