Ανάπτυξη Εφαρμογών

Με τον όρο ανάπτυξη εφαρμογών εννοούμε τη διαδικασία δημιουργίας ειδικών υπολογιστικών προγραμμάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet. Τα προγράμματα αυτά καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες οργάνωσης και διαχείρισης της επιχείρησής σας, εξελίσσοντας τον τρόπο λειτουργίας της και τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών.
Στη Hub IT γνωρίζουμε τι ακριβώς χρειάζεται η επιχείρησή σας και σας προτείνουμε τη δημιουργία της εφαρμογής που που θα σας ξεχωρίσει.

Υπάρχουν 3 κύρια είδη εφαρμογών όπου μπορούμε να επιλέξουμε, οι mobile εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε smartphone συσκευή, οι desktop εφαρμογές που αποτελούν τοπικά προγράμματα υπολογιστών και οι web εφαρμογές για χρήση μέσω διαδικτύου.
Εάν είναι απαραίτητο για την επιχείρηση σας να μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο ζωντανό περιεχόμενο (Live streaming), μπορούμε να αναλάβουμε τον τρόπο που θα λειτουργεί ώστε να παρουσιάζεται σωστά και σταθερά το περιεχόμενο σας.

Mobile Application

Στη σημερινή πραγματικότητα όπου τα κινητά τηλέφωνα και tablets έχουν γίνει προέκταση του χεριού μας, είναι απαραίτητο να βρούμε τους πιο κατάλληλους τρόπους ώστε να εκμεταλλευτούμε επιτυχημένα και αυτό το κομμάτι της αγοράς. Αυτό θα επιτευχθεί με mobile applications ειδικά σχεδιασμένα για τη δική σας επιχείρηση.

Desktop Application

Πρόκειται για τοπικές εφαρμογές υπολογιστών που αποτελούν την πιο διαδεδομένη μορφή μηχανοργάνωσης μιας επιχείρησης όπου εκτελούνται και εξαρτώνται από τον υπολογιστή της επιχείρησής σας. Οι περισσότερες επιχειρήσεις επιλέγουν τοπικές εφαρμογές υπολογιστών...

Web Application

Μία διαδικτυακή εφαρμογή (web application) σας δίνει τη δυνατότητα εύκολα και αποτελεσματικά να διαχειρίζεστε την επιχείρηση σας από όπου και αν βρίσκεστε μέσω του υπολογιστή,κινητού ή tablet. Οι εφαρμογές που δημιουργούμε είναι cloud και δεν απαιτείται δικός σας εξοπλισμός...

Streaming

Το Live streaming περιλαμβάνει τη μετάδοση περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο, όπως για παράδειγμα σε προγραμματισμένα events ή σε ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές. Για να γίνει αυτή η μετάδοση απαιτείται...