Katsiris Travel

Katsiris Travel

 

Η Katsiris Travel είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στην οργάνωση και πραγματοποίηση εκδρομών εντός και εκτός Ελλάδας.

Βασικός στόχος κατά την κατασκευή του Site ήταν η παρουσίαση με ελκυστικό και εύχρηστο συνδυασμό όλων των υπηρεσιών που παρέχονται. Η περιήγηση από τους πελάτες γίνεται εύκολα και συγκεκριμένα για αυτό που ψάχνουν.

Βασική μας προτεραιότητα είναι η έρευνα στο διαδίκτυο και η ανάλυση του ανταγωνισμού στον συγκεκριμένο κλάδο. Ολοκληρώνοντας πλέον την έρευνα και αναλύοντας τα στοιχεία που συλλέξαμε, χρησιμοποιήσαμε την πλατφόρμα της Joomla, η οποία διαθέτει εύχρηστο και ευέλικτο περιβάλλον ώστε να μπορεί ο διαχειριστής να ανανεώσει εύκολα το περιεχόμενό του.

Στη συνέχεια, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και βλέποντας ότι μεγάλος αριθμός χρηστών αναζητούν πληροφορίες στο διαδίκτυο μέσω κινητών συσκευών, σχεδιάσαμε ένα site το οποίο να είναι  full responsive και mobile friendly ώστε  ο πελάτης να μπορεί να περιηγηθεί εξίσου εύκολα στις σελίδες από όλες τις συσκευές (mobile, tablet).

Όμως, η επιτυχία του ηλεκτρονικού εμπορίου καθορίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την κατάταξη της ιστοσελίδας της επιχείρησης στις  μηχανές αναζήτησης. Για αυτό τον λόγο χρησιμοποιήσαμε τις δυνατότητες SEO  που παρέχει η πλατφόρμα της Joomla.

Ιδιαίτερη έμφαση επίσης δώσαμε στο να μπορεί ο πελάτης να περιηγηθεί στις υπηρεσίες της εταιρίας και να κάνει την αγορά εκδρομικών πακέτων online και με ασφάλεια.

Τέλος, κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφευχθούν οι κακόβουλες επιθέσεις και να υπάρχει ομαλή ροή στη λειτουργία του site.

Katsiris Travel

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία