Βασίλης Αγγελάκος

Βασίλης Αγγελάκος

 

Το κατάστημα Βασίλης Αγγελάκος ασχολείται με τις επισκευές ηλεκτρολογικών και ηλεκτρικών ειδών καθώς και την πώληση των πιο σύγχρονων προϊόντων και είναι σε θέση να κατανοήσει και να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας. Ακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις της τεχνολογίας και βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες του για να ανταποκρίνεται στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες σας.

Μας ζητήθηκε να κατασκευάσουμε από την αρχή τον ιστότοπο παρουσίασης του καταστήματος Βασίλης Αγγελάκος και ταυτόχρονα την πώληση των προϊόντων του.

Ξεκινήσαμε με μια σωστή και εμπεριστατωμένη έρευνα γύρω από τον κλάδο και το είδος της επιχείρησης ώστε να μελετήσουμε προσεκτικά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο χώρο επισκευών ηλεκτρολογικών και ηλεκτρικών ειδών.

Μετά τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων στατιστικών στοιχείων και μετρήσεων κατασκευάσαμε το Website - Ecommerce μέσω της πλατφόρμας Wordpress με τη χρήση του προσθέτου Woocommerce. Με αυτόν τον τρόπο ο διαχειριστής μπορεί πολύ εύκολα να εισάγει και να επεξεργαστεί τα προϊόντα του.

Τα mobile περιβάλλοντα θεωρούνται το μέλλον του browsing, γι’ αυτό  δημιουργήσαμε ένα site που να είναι full responsive και mobile friendly ώστε να μπορεί ο πελάτης να περιηγηθεί και να κάνει τις online αγορές του εξίσου εύκολα και με ασφάλεια από όλες τις συσκευές (mobile, tablet).

Ωστόσο, δεν αρκεί να είναι απλά εύχρηστο ένα site, αλλά κυρίως  να εμφανίζεται σε υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιήσαμε  το πρόσθετο Yoast  SEO, το οποίο είναι φιλικό προς τον χρήστη και βελτιώνει σημαντικά τη θέση εμφάνισης στην αναζήτηση.

Τέλος, κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφευχθούν οι κακόβουλες επιθέσεις και να υπάρχει ομαλή ροή στη λειτουργία του site.

 

Βασίλης Αγγελάκος

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία