Φροντιστήριο Άνοδος

Άνοδος

 

Το Φροντιστήριο Άνοδος έχει ως σκοπό, μέσα από συστηματική και μεθοδική δουλειά, να βοηθήσει κάθε μαθητή να κάνει βήματα εμπρός και να ανακαλύψει τον τρόπο μελέτης που θα του επιτρέψει να πετύχει τους στόχους του.

Μας προτάθηκε να κατασκευάσουμε τον ιστότοπο παρουσίασης του φροντιστηρίου Άνοδος. Ξεκινώντας με μια σχολαστική έρευνα του ανταγωνισμού στο διαδίκτυο και με βάση τη σωστή ανάλυση των δεδομένων που συλλέξαμε, επιλέξαμε να κατασκευάσουμε το Website χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του Wordpress.

Μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας ο διαχειριστής μπορεί πολύ εύκολα να ανανεώσει το περιεχόμενό του blog του, να το διαμορφώσει, να προσθέσει ετικέτες και άλλα, ανάλογα με τα plugins και τις ενεργοποιημένες επιλογές.

Τα mobile περιβάλλοντα θεωρούνται το μέλλον του browsing, γι’ αυτό  δημιουργήσαμε ένα site που να είναι full responsive και mobile friendly ώστε να μπορεί ο πελάτης να περιηγηθεί εξίσου εύκολα από όλες τις συσκευές (mobile, tablet).

Τέλος, ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην ασφάλεια και κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφευχθούν οι κακόβουλες επιθέσεις και να υπάρχει ομαλή ροή στη λειτουργία του site.

Φροντιστήριο Άνοδος

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία