Χημείο - Οινολογικό Εργαστήριο

Χημείο
Οινολογικό Εργαστήριο

 

Το Χημείο - Οινολογικό Εργαστήριο” της Κατερίνας Κανελλοπούλου παρέχει τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε αναλύσεις οίνου, ελαιολάδου, νερού, εδάφους και τροφίμων, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.
Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός σε συνδυασμό με την ομάδα μας, που αποτελείται από νέα άτομα με υψηλή μόρφωση, με συνεχόμενη εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση, εμπνέουν την εμπιστοσύνη που αναζητούν οι πελάτες και τη δυνατότητα να παρέχουμε άμεσες υπηρεσίες με αξιόπιστα αποτελέσματα.

Μας προτάθηκε να δημιουργήσουμε τον ιστότοπο παρουσίασης της εταιρίας Χημείο - Οινολογικό Εργαστήριο”, όπου οι χρήστες θα μπορούν να ενημερώνονται για τις υπηρεσίες της μέσα από ένα εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον.

Ξεκινώντας με μια έρευνα στο διαδίκτυο και έχοντας μια πλήρη εικόνα για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον συγκεκριμένο κλάδο, δημιουργήσαμε ένα Website μέσω της πλατφόρμας Wordpress. Η πλατφόρμα αυτή είναι εύκολη στη χρήση καθώς διαθέτει ένα διαχειριστικό πλαίσιο που από προεπιλογή επιτρέπει την πρόσβαση σε ενημερώσεις, καταχωρήσεις και μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο και να ανανεώσετε το blog.

Στη συνέχεια, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και βλέποντας ότι μεγάλος αριθμός χρηστών αναζητούν πληροφορίες στο διαδίκτυο μέσω κινητών συσκευών, σχεδιάσαμε ένα site το οποίο να είναι  full responsive και mobile friendly ώστε  ο πελάτης να μπορεί να περιηγηθεί εξίσου εύκολα στις σελίδες από όλες τις συσκευές (mobile, tablet).

Ωστόσο, δεν αρκεί να είναι απλά εύχρηστο ένα site, αλλά κυρίως  να εμφανίζεται σε υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιήσαμε  το πρόσθετο Yoast  SEO, το οποίο είναι φιλικό προς τον χρήστη και βελτιώνει σημαντικά τη θέση εμφάνισης στην αναζήτηση.

Τέλος, ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην ασφάλεια και κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφευχθούν οι κακόβουλες επιθέσεις και να υπάρχει ομαλή ροή στη λειτουργία του site.

Χημείο - Οινολογικό Εργαστήριο

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία