Οπτικά Σινάπη

Οπτικά Σινάπη

 

Το κατάστημα με τα Οπτικά Σινάπη δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικών εδώ και αρκετά χρόνια με μεγάλη επιτυχία δίνοντας πάντα προτεραιότητα στον πελάτη και ακολουθώντας τις νέες τεχνολογίες.

Μας προτάθηκε να δημιουργήσουμε από την αρχή τον ιστότοπο της παρουσίασης του καταστήματος Οπτικά Σινάπη και ταυτόχρονα την πώληση οπτικών που υπάρχει σε μεγάλη ποικιλία.

Ξεκινήσαμε με μια σχολαστική έρευνα στο διαδίκτυο, ώστε να αναλύσουμε τον ανταγωνισμό που υπάρχει στα καταστήματα πώλησης οπτικών.

Διαμορφώνοντας πλέον ολοκληρωμένη άποψη, προχωρήσαμε στην κατασκευή Website-Ecommerce μέσω της πλατφόρμας Joomla με τη χρήση του πρόσθετου Joomshopping. Έτσι, τόσο ο διαχειριστής μπορεί να προσθέσει εύκολα νέα προϊόντα και να ανανεώσει το περιεχόμενο του blog του, όσο και ο πελάτης να κάνει τις αγορές του μέσα από ένα εύχρηστο και ευχάριστο περιβάλλον.

Ιδιαίτερη σημασία, επίσης,  δώσαμε στο να μπορεί ο πελάτης να περιηγηθεί στις υπηρεσίες του καταστήματος και να κάνει τις αγορές του online γρήγορα και με ασφάλεια από παντού.

Φυσικά, δεν αρκεί να είναι απλά εύχρηστο ένα site, αλλά κυρίως  να εμφανίζεται σε υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιήσαμε  τις δυνατότητες  SEO που παρέχει η πλατφόρμα της Joomla.

Τέλος, ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην ασφάλεια και κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφευχθούν οι κακόβουλες επιθέσεις και να υπάρχει ομαλή ροή στη λειτουργία του site.

 

Οπτικά Σινάπη

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία