Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καλαμάτας

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καλαμάτας

 

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καλαμάτας έχει ως κύριο στόχο τη διάδοση και την ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας στη Μεσσηνία. Βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα του ομίλου είναι η μεγάλη αγάπη για την θάλασσα, την ιστιοπλοία και τα σκάφη. Διαθέτει σύγχρονα και ασφαλή σκάφη για μικρούς και μεγάλους που αγαπούν την θάλασσα και την ιστιοπλοΐα.

Μας ζητήθηκε να κατασκευάσουμε από την αρχή τον ιστότοπο της παρουσίασης του ομίλου Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καλαμάτας.

Έπειτα από αναλυτική έρευνα στο διαδίκτυο, ώστε να γνωρίζουμε τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον  χώρο τις ιστιοπλοΐας, κατασκευάσαμε ένα Website χρησιμοποιηώντας την πλατφόρμα του Wordpress.

Με αυτόν τον τρόπο, ο διαχειριστής μπορεί εύκολα να προσθέσει γεγονότα και δραστηριότητες του ομίλου, να επεξεργαστεί το blog του και να ανανεώσει το περιεχόμενό του.

Στη συνέχεια, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και βλέποντας ότι μεγάλος αριθμός χρηστών αναζητούν πληροφορίες στο διαδίκτυο μέσω κινητών συσκευών, σχεδιάσαμε ένα site το οποίο να είναι  full responsive και mobile friendly ώστε  ο πελάτης να μπορεί να περιηγηθεί εξίσου εύκολα στις σελίδες από όλες τις συσκευές (mobile, tablet).

Ωστόσο, δεν αρκεί να είναι απλά εύχρηστο ένα site, αλλά κυρίως  να εμφανίζεται σε υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιήσαμε  το ανάλογο SEO.

Τέλος, ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην ασφάλεια και κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφευχθούν οι κακόβουλες επιθέσεις και να υπάρχει ομαλή ροή στη λειτουργία του site.

 

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καλαμάτας

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία