Οδοντιατρείο Κοντόπουλος

Κοντόπουλος

 

Στόχος του είναι να σας παρέχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ακολουθώντας πάντα τις πιο σύγχρονες μεθόδους ορθοδοντικής θεραπείας.
Οι υπηρεσίες του είναι η γλωσιική ορθοδοντική, η αόρατη ορθοδοντική, η ορθοδοντική ενηλίκων, η ορθοδοντική για παιδιά και οι αθλητικοί νάρθηκες.
 
Μας ζητήθηκε να κατασκευάσουμε έναν ιστότοπο της παρουσίασης του Οδοντιατρείου Κοντόπουλος.
 

Ξεκινήσαμε με μια σχολαστική έρευνα στο διαδίκτυο ώστε να αναλύσουμε τον ανταγωνισμό που υπάρχει στους χώρους των οδοντιατρείων.

Έχοντας πλέον πλήρη εικόνα του ανταγωνισμού, προχωρήσαμε στην κατασκευή του Website μέσω της πλατφόρμας Wordpress. Με αυτόν το τρόπο ο διαχειριστής μπορεί εύκολα και γρήγορα να ανανεώσει το περιεχόμενο του site.

Θεωρήσαμε σημαντικό για ένα ιατρείο να υπάρχει η δυνατότητα του Online Booking. Για τον λόγο αυτό προσθέσαμε αυτό το εύχρηστο εργαλείο που παρέχει την δυνατότητα στους πελάτες να δουν άμεσα τις διαθέσιμες ώρες και μέρες και να κλείσουν online το ραντεβού τους με ευκολία.

Στη συνέχεια, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και βλέποντας ότι μεγάλος αριθμός χρηστών αναζητούν πληροφορίες στο διαδίκτυο μέσω κινητών συσκευών, σχεδιάσαμε ένα site το οποίο να είναι  full responsive και mobile friendly ώστε  ο πελάτης να μπορεί να περιηγηθεί εξίσου εύκολα στις σελίδες από όλες τις συσκευές (mobile, tablet).

Τέλος, με τη χρήση του πρόσθετου Wcag δημιουργήσαμε ένα site το ίδιο προσιτό και εύκολα προσβάσιμο για ΑΜΕΑ. Γιατί η τεχνολογία πρέπει να κάνει τις ζωές όλων ευκολότερες δημιουργώντας έναν καλύτερο ψηφιακό κόσμο με ιστοσελίδες προσβάσιμες σε όλους.

 
Οδοντιατρείο Κοντόπουλος

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία