Sailing Plus

Sailing Plus

 

Η Sailing Plus είναι μια εταιρία ενοικίασης σκαφών, που ιδρύθηκε το 2018 στην Καλαμάτα, από δύο λάτρεις της ιστιοπλοϊας. Είμαστε παθιασμένοι με τη συντήρηση των σκαφών μας, την εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας και των προγραμματισμό ιστιοπλοϊκών εκδρομών.

Ξεκίνησαμε με ένα ιδιόκτητο ιστιοπλοϊκό Jeannaeu Sun Legende 41, καθώς πιστεύουμε ότι τα ανακαινισμένα vintage σκάφη, έχοντας τις σύγχρονες ανέσεις, μπορούν να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ιστιοπλοϊας χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια, την κομψότητα ή την άνεση.

Μας ζητήθηκε να κατασκευάσουμε από την αρχή τον ιστότοπο της παρουσίασης του Sailing Plus καθώς και να προστεθεί το Online Booking.

Αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε την πλατφόρμα του Wordpress για την δημιουργία του Website λόγω του ότι είναι πιο εύχρηστη τόσο για τον διαχειριστή όσο και για τον χρήστη.

Ο διαχειριστής μπορεί να επεξεργαστεί και να ανανεώσει το περιεχόμενο του γρήγορα και χωρίς δυσκολία.

Με την προσθήκη του Online Booking, ο πελάτης μπορεί πλέον χωρίς κόπο, να δει απευθείας τις διαθέσιμες ημερομηνίες και να κλείσει την ημερομηνία που επιθυμεί. Στη συνέχεια μπορεί να προχωρήσει στην online πληρωμή εύκολα και με ασφάλεια.

Στη συνέχεια, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και βλέποντας ότι μεγάλος αριθμός χρηστών αναζητούν πληροφορίες στο διαδίκτυο μέσω κινητών συσκευών, σχεδιάσαμε ένα site το οποίο να είναι  full responsive και mobile friendly ώστε  ο πελάτης να μπορεί να περιηγηθεί εξίσου εύκολα στις σελίδες από όλες τις συσκευές (mobile, tablet).

Τέλος, δεν αρκεί να είναι απλά εύχρηστο ένα site, αλλά κυρίως  να εμφανίζεται σε υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιήσαμε το απαραίτητο SEO.

Sailing Plus

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία