Βασίλης Φλώρος

Βασίλης Φλώρος

 

Το Bfloros.gr είναι μια βιογραφική προσωπική ιστοσελίδα όπου μπορεί να βρει κάποιος το έργο και τις προτάσεις του κ. Βασίλη Φλώρου, ηθοποιού-σκηνοθέτη-συγγραφέα. Ο σχεδιασμός του είναι απλός με πλούσιο περιεχόμενο.

Δημιουργήσαμε μία ιστοσελίδα, η οποία περιλαμβάνει το προσωπικό blog του Β. Φλώρου. Κάνοντας αρχικά μια έρευνα στο διαδίκτυο, ώστε να αναλύσουμε τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον συγκεκριμένο κλάδο, προχωρήσαμε στην κατασκευή του ιστότοπου Βασίλης Φλώρος χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα της Joomla. Η Joomla διαθέτει μεγάλη ευκολία χρήσης, ακόμα και για τον λιγότερο εξοικειωμένο με την τεχνολογία χρήστη. Έτσι ο διαχειριστής μπορεί εύκολα και γρήγορα να ανανεώσει το περιεχόμενο του blog του.

Στη συνέχεια και λόγω ότι τα mobile περιβάλλοντα θεωρούνται το μέλλον του browsing, δημιουργήσαμε ένα site που να είναι full responsive και mobile friendly ώστε να μπορεί ο πελάτης να περιηγηθεί και να κάνει τις online αγορές του εξίσου εύκολα και με ασφάλεια από όλες τις συσκευές (mobile, tablet).

Σημαντικό ωστόσο ρόλο, έχει και η θέση που εμφανίζεται το site στις μηχανές αναζήτησης. Για τον λόγο αυτό, χρησιμοποιήσαμε τις δυνατότητες SEO, που παρέχει η πλατφόρμα της Joomla.

Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση δώσαμε στην ασφάλεια και στην προστασία του site από κακόβουλες επιθέσεις, ώστε να διασφαλιστεί η καλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

 

 

Βασίλης Φλώρος

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία