PGN & Partners Nasopoulos

PGN & Partners Nasopoulos

 

Το τεχνικό γραφείο του πολιτικού μηχανικού Παναγιώτη Νασόπουλου έχει την έδρα του στην Καλαμάτα με δυνατότητα όμως ανάληψης εργασιών και εκτός της περιοχής. Ο σχεδιασμός και  η ανάπτυξη της ιστοσελίδας έγιναν με γνώμονα την προώθηση των έργων του σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μας ζητήθηκε να κατασκευάσουμε ένα website, όπου θα παρουσιάζονται οι υπηρεσίες και τα έργα του τεχνικού γραφείου PGN & Partners Nasopoulos. Έπειτα από αναλυτική έρευνα στο διαδίκτυο, και αφού μελετήσαμε τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον συγκεκριμένο κλάδο, προχωρήσαμε στην δημιουργία του website χρησιμοποιώντας την πλατφόμα της Joomla.  Η Joomla ως Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου, είναι εύκολη στη χρήση και ο διαχειριστής μπορεί εύκολα να ανανεώσει το περιεχόμενο του site.

Επίσης, χρησιμοποιήσαμε τις δυνατότητες SEO, που παρέχει η πλατφόρμα της Joomla, ώστε να ανέβει η επιχείρηση γρήγορα στην κορυφή των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης.

Σημαντικό ρόλο στην αύξηση επισκεψιμότητας του site παίζουν τα Social Media. Για τον λόγο αυτό, προχωρήσαμε στην διαφήμιση της εταιρείας Π. Νασόπουλος ώστε η επισκεψιμότητα του site να μην περιορίζεται μόνο στα άτομα που ήδη το γνωρίζουν αλλά να επεκτείνεται και σε νέους πελάτες. Κάθε προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προσθέσαμε είναι ένα άλλο μονοπάτι που οδηγεί πίσω στην εταιρεία του Π.Νασόπουλος.

Στη συνέχεια, δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στις διαφημίσεις στο διαδίκτυο. Για να το πετύχουμε αυτό χρησιμοποιήσαμε το Google Ads, ώστε να προωθηθεί διαδικτυακά η επιχείρηση Π.Νασόπουλος σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τέλος, επειδή οι κακόβουλες επιθέσεις είναι όλο και πιο συχνές, κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφευχθούν και να υπάρχει ασφάλεια στη λειτουργία του site.

 

PGN & Partners Nasopoulos

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία