Blog

Web Is Our Passion. Let's Blog About It!
Google Adwords: Τί είναι και πώς θα σας βοηθήσει;

Google Adwords: Τί είναι και πώς θα σας βοηθήσει;

Είναι δύσκολο για πολλές επιχειρήσεις ακόμα και σήμερα να καταλάβουν πόσο απαραίτητες είναι οι online διαφημίσεις και ιδιαίτερα το Google Adwords ή αλλιώς Pay per Click (πληρωμή με το κλικ) που αν λειτουργήσει σωστά  μπορεί να αποφέρει μεγάλα ποσά κέρδους.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μία καμπάνιας Google Adwords είναι ότι η χρέωση γίνεται ανά click και όχι απλά και μόνο με την εμφάνιση. Από τη στιγμή που κάποιος έχει κάνει μία αναζήτηση με συγκεκριμένες λέξεις και εμείς έχουμε επιλέξει να διαφημιζόμαστε σαν site με τις συγκεκριμένες λέξεις, τότε η χρέωση θα γίνει μόνο εάν ο συγκεκριμένος χρήστης επισκεφθεί την ιστοσελίδα μας. Γενικά μέσω του Google Adwords είναι πιο εύκολο να μετρηθεί ο αριθμός όσων επισκέφθηκαν το site, περιηγήθηκαν ή έκαναν και κάποια αγορά εάν πρόκειται για Eshop, δηλαδή αυτών που μετατράπηκαν από επισκέπτες σε πελάτες και άρα άφησαν κέρδος στην επιχείρηση.

Αναμφισβήτητα η μεγάλη δημοτικότητα και επιτυχία της συγκεκριμένης διαφήμισης έχει αυξήσει τον ανταγωνισμό καθώς όλο και περισσότεροι διαφημιζόμενοι επιλέγουν το Google Adwords.

Το Google Adwords απαιτεί σωστό σχεδιασμό και χάραξη στρατηγικής από άτομα που ξέρουν, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα, η επιχείρηση να ισχυροποιήσει το brand της και να αποκτήσει σημαντική θέση στον ανταγωνισμό της αγοράς. Άλλωστε σαν μέσο διαφήμισης έχει βραχυπρόθεσμο χαρακτήρα ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα.

Σχετικά Άρθρα

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία