Blog

Web Is Our Passion. Let's Blog About It!
Google My Business

Google My Business

Το Google My Business είναι ένα δωρεάν online εργαλείο για επιχειρήσεις και οργανισμούς προκειμένου να διαχειριστούν τη διαδικτυακή τους παρουσία σε όλες τις υπηρεσίες της Google, συμπεριλαμβανομένου την Αναζήτηση και τους Χάρτες. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο μπορείτε να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας στους υποψήφιους πελάτες σας.

Όταν κάποιος χρήστης αναζητά μια επιχείρηση στη μηχανή αναζήτησης της Google, θα εμφανιστούν τα στοιχεία αυτής της επιχείρησης, όπως το τηλέφωνο, περιγραφή, διεύθυνση (μαζί με το σημείο στο χάρτη αλλά και δυνατότητα να λάβει οδηγίες για το πως θα πάει στην επιχείρηση), σχόλια και όλα τα χρήσιμα στοιχεία από την πλατφόρμα Google My Business.

Το Google My Business είναι ένα δωρεάν online εργαλείο για επιχειρήσεις και οργανισμούς προκειμένου να διαχειριστούν τη διαδικτυακή τους παρουσία σε όλες τις υπηρεσίες της Google, συμπεριλαμβανομένου την Αναζήτηση και τους Χάρτες. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο μπορείτε να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας στους υποψήφιους πελάτες σας. Όταν κάποιος χρήστης αναζητά μια επιχείρηση στη μηχανή αναζήτησης της Google, θα εμφανιστούν τα στοιχεία αυτής της επιχείρησης, όπως το τηλέφωνο, περιγραφή, διεύθυνση (μαζί με το σημείο στο χάρτη αλλά και δυνατότητα να λάβει οδηγίες για το πως θα πάει στην επιχείρηση), σχόλια και όλα τα χρήσιμα στοιχεία από την πλατφόρμα Google My Business.

Σχετικά Άρθρα

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία