Blog

Web Is Our Passion. Let's Blog About It!
Shopify

Shopify

Το Shopify είναι μια καναδική εταιρεία που ξεκίνησε το 2004 με έδρα την Οττάβα. Με το Shopify μπορείτε να επεξεργαστείτε διαδικτυακές πληρωμές και διάφορα συστήματα σημείων πώλησης.

Με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ενεργούς χρήστες και πωλήσεις που δημιουργούνται έως και συνολική αξία 63.000 εκατομμυρίων δολαρίων την καθιστά μια από τις προτιμώμενες πλατφόρμες για επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια cloud-based πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη να δημιουργήσει το δικό του διαδικτυακό κατάστημα. 

Μπορείτε να δημιουργήσετε από το μηδέν το e-shop σας ή ακόμα να αγοράσετε κι ένα έτοιμο. Σε κάθε περίπτωση, είναι αρκετά παραμετροποιήσιμο, εύκολο στη χρήση και απλό στη συντήρηση. Περιλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό καλάθι αγορών, το οποίο “αυτό-φιλοξενείται” (hosted) από το ίδιο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθείτε και δεν θα έχετε έξτρα έξοδα για hosting. Παρόλα αυτά, σας παρέχει τον πλήρη έλεγχο του καταστήματός σας, μέσω του φιλικού προς τον χρήστη “theme customize” και όλων των απαραίτητων αρχείων (HTML, CSS, Javascript και Liquid). Αν λοιπόν αυτό που θέλετε είναι να δημιουργήσετε ένα περίπλοκο και την ίδια στιγμή εύκολο στη χρήση eshop για να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, τότε αυτή η πλατφόρμα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Το Shopify, καθιστά δυνατή τη διαχείριση προϊόντων πολύ εύκολα, ώστε να μπορούμε πάντα να ανεβάζουμε φωτογραφίες, να προσθέτουμε νέα προϊόντα, να επεξεργαζόμαστε το απόθεμά μας και πολλές άλλες διαδικασίες. Αυτό θα μας επιτρέψει να διευθύνουμε την επιχείρησή μας ως πραγματικοί επαγγελματίες.  Το Shopify είναι μία από τις πιο "value for money" πλατφόρμες που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά. Όλα τα πακέτα του προσφέρονται με τη μορφή της μηνιαίας συνδρομής, εκτός από την περίπτωση που προτιμήσετε κάποιο ετήσιο ή διετές πρόγραμμα. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να δοκιμάσετε την πλατφόρμα εντελώς δωρεάν για 14 ημέρες, χωρίς να απαιτείται η χρήση κάποιας πιστωτικής κάρτας.

Σχετικά Άρθρα

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία